babykamer kapstok

Een kapstok hangt vaak in de hal van je woning. Iedereen die binnenkomt ziet de kapstok direct en weet waar hij of zij de jas kan ophangen. Maar niet alleen de jas die je dagelijks aan hebt kan je aan een kapstok ophangen. Ook voor tassen, sjaals en mutsen is het handig om een kapstok te hebben. Een kapstok met veel haakjes in de hal van je woning is dan ook niet verkeerd!

Niet alleen in de hal van je woning zijn kapstokken fijn om te gebruiken. Ook in de slaapkamer is het ideaal. Je voorkomt er rondslingerende kleding mee. Je pyjama, een badjas, een vest of broek, je kunt het natuurlijk allemaal in je kast hangen, maar vaak is de realiteit anders. Het wordt vaak even in een hoekje of op het bed gelegd met als gevolg een chaos met kleding. Je lost dit eenvoudig op door kapstokhaakjes te gebruiken. Monteer een paar haakjes aan de wand en je kunt er alles aan ophangen. Van sjaals en sieraden tot pyjama’s en badjassen! Opgeruimd staat netjes!

Babykamer kapstokken

Ook voor een kinderkamer of babykamer zijn kapstokjes heel praktisch. Én het is ook nog eens erg leuk om naar te kijken. Veel kinderkapstokken en kapstokken babykamer zijn namelijk enorm leuk en hebben een schattige uitstraling. Met wolkjes, smilies, dieren, regenboogjes, sterren en poppetjes zijn hele leuke kapstokjes verkrijgbaar! Hang de kapstokjes op een geschikte hoogte zodat je kindje er vanaf een bepaalde leeftijd zelf gemakkelijk bij kan komen. Jong geleerd is oud gedaan! Zo leert je kindje om zelf zijn jasjes en andere kledingstukken netjes op te hangen en blijft het netjes in de kamer.

Let erop bij het aanschaffen van kapstokken dat je goed nadenkt over het doel van het kapstokje. Wanneer er alleen wat kleding van lichtgewicht aan gehangen wordt kun je hele eenvoudige haakjes gebruiken die niet perse van het meest sterke materiaal zijn gemaakt. Worden er zware winterjassen en grote badjassen aan opgehangen dan moet je er rekening mee houden dat je kapstokken koopt van sterk materiaal zodat ook wat zwaarder gewicht geen probleem is.

Kapstokhaakjes in de slaapkamer

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *