Heb jij last van een blessure, krijg je last van je gewrichten of heb jij pijn in je spieren? Heb je je enkel verstuikt of heb je door een verkeerde houding aannemen last gekregen van je nek of schouders? Grote kans dat jij denkt: even een bezoekje inplannen bij de fysiotherapeut! Maar wat doet een fysiotherapeut nou precies? De fysiotherapeut probeert er samen met jou achter te komen wat de oorzaak is van jouw problemen en helpt jou te herstellen op de juiste manier. Door het opstellen van een behandelplan en het doen van goede oefeningen kun jij weer teruggaan naar de dingen die je graag deed en ben je snel weer de oude. Ook helpt een fysiotherapeut jou om toekomstige blessures te voorkomen. 

Ben je nou woonachtig in omgeving Den Bosch? Kijk dan eens bij fysiotherapie in den Bosch hoe jij het beste geholpen kunt worden!

Hoe verloopt een afspraak bij de fysiotherapeut? 

Wist je dat je geen doorverwijzing van je huisarts nodig hebt om een afspraak te maken bij een fysiotherapeut? Je kan een bezoek zelf inplannen door te bellen. Zo kun je bijvoorbeeld contact opnemen met Van Vught Fysiotherapie. De specialisten in deze praktijk weten precies hoe ze jou kunnen helpen in jouw herstel. Zij zijn gericht op jong en oud en gebruiken de nieuwste wetenschappelijke inzichten om jou te behandelen. En hoe verloopt zo’n afspraak dan? Eerst wordt er met jou een gesprek ingepland om achter de aard en mogelijke oorzaken van jouw klachten te komen, daarna wordt er in overleg met jou een doel opgesteld. In vervolgafspraken werk jij aan dit doel door middel van (sport) oefeningen en deze oefeningen krijg je ook als huiswerk mee naar huis. Op deze manier kun jij zelf jouw herstel versnellen!

Zorgverzekering

Het is natuurlijk mooi meegenomen als jouw zorgverzekering jouw bezoeken aan de fysiotherapeut vergoedt! In sommige verzekeringen zit dit in de basisverzekering en hoef je hier dus niets extra’s voor af te sluiten. Bij de meeste verzekeringen is het echter nodig dat je een aanvullende verzekering afsluit, dan worden een aantal behandelingen hiervan vergoedt. Hoeveel dat er zijn, hangt af van jouw zorgverzekering en van het pakket dat je kiest. Belangrijk om even te kijken of jouw gewenste fysiotherapie praktijk een contract heeft met jouw zorgverzekeraar! Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is. Wel zo fijn toch? 

Fysiotherapie in den Bosch

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *