Zilverblauw

Blogger, fotograaf en ontwerper Anki Wijnen heeft met het meermaals met awards bekroonde zilverblauw.nl een van de meest populaire lifestyle-blogs van Nederland (en ver daarbuiten). Anki is geliefd om haar oog voor detail, kenmerkende foto’s en eigen stijl. Authenticiteit is al sinds de oprichting van haar blog in 2010 een van de belangrijkste kernwaarden van haar weblog.

Met partner en grafisch vormgever Casper Boot runt Anki ontwerpbureau Zilverblauw. Deze samenwerking heeft geresulteerd in het ontwerp van diverse onderscheidende producten, zoals posters, behang en broodplankjes, uitgebracht onder de merknaam Zilverblauw. Daarnaast fotograferen en ontwerpen Anki en Casper in opdracht en creëren zij (online) content voor diverse partners.

In 2014 won Zilverblauw zowel de publieks- als de vakprijs van de Dutch Mom Blog Awards in de categorie interieur en lifestyle en in 2015 de vtwonen Meet the Blogger Audience award.

In 2015 gaf Anki het boek ‘Shoot! Fotograferen met je hart’ uit, waarin zij haar fotografiegeheimen prijsgeeft en in 2017 verscheen ‘Snap! Fotograferen met je Smartphone’.

Volg Anki & Casper op: