Team

“THE WHOLE IS GREATER
THAN THE SUM OF ITS PARTS.”

ARISTOTLE

Influencers

Anki – ZILVERBLAUW
Blogger, fotograaf en ontwerper Anki Wijnen heeft met het meermaals met awards bekroonde zilverblauw.nl een van de meest populaire lifestyle-blogs van Nederland (en ver daarbuiten). Authenticiteit is al sinds de oprichting van haar blog in 2010 een van haar belangrijkste kernwaarden. Met partner en grafisch vormgever Casper Boot runt Anki ontwerpbureau Zilverblauw. In 2015 gaf Anki het boek ‘Shoot! Fotograferen met je hart’ uit, waarin zij haar fotografiegeheimen prijsgeeft.
www.zilverblauw.nl

Souraya – BINTI HOME

Binti Home Blog is het persoonlijke, met award bekroonde interieur- en lifestyle blog van Souraya Hassan. Haar half Nederlandse-, half Egyptische roots zijn een groot inspiratiebron voor haar merk en werkzaamheden. Vanuit zowel Egypte als Nederland inspireert Souraya haar lezers dagelijks met haar interieurontwerpen, styling- en lifestyle ideeën.
www.bintihomeblog.com

Suzanne – &SUUS
Suzanne de Jong deelt op haar met awards bekroonde weblog ensuus.nl over zaken waar ze blij van wordt. Suus heeft een no-nonsense kijk op de zaken en deze instelling komt terug in haar stijl die fris en stoer is, met een flinke vleug humor. Daarnaast is Suzanne eigenaar van &SUUS Interieur Advies en Styling. Suzanne maakt onder meer adviezen voor woonprogramma Eigen Huis & Tuin.
www.ensuus.nl

Concept

Lonneke – BUBBLEMINT
Lonneke plaatst trends en ontwikkelingen in de wereld om ons heen in perspectief en heeft daarbij het vermogen om hier kansen en passende oplossingen bij aan te dragen. Lonneke is optimistisch, gedreven, nuchter en georganiseerd, eigenschappen die onontbeerlijk zijn voor de drijvende kracht achter en bedenker van WOWN!. Met haar bedrijf Bubblemint werkte Lonneke samen met onder andere de Efteling en Dutch Design Week.
www.bubblemint.nl

Storytelling

Marlous – OH MARIE!
Marlous ziet verbanden en details in de wereld om haar heen waar anderen overheen kijken. Haar verhalen, opgeschreven in haar kenmerkende tone of voice, spreken direct tot de verbeelding. Marlous maakt content voor diverse grote interieurmerken, schrijft voor vtwonen.nl en heeft een wekelijkse column in het Algemeen Dagblad.
www.ohmarie.nl