WOWN! gaat door!

WOWN! tot nu toe

Vorig jaar om deze tijd werd er achter de schermen koortsachtig gewerkt aan de grootse lancering van de drie wooncollecties van Anki, Souraya en Suzanne. Een jaar en een lange, warme zomer later leek het ons tijd voor een update. Hoe is het WOWN! sinds de lancering vergaan? Kunnen we concluderen dat dit ambitieuze en spannende project een succes is geworden? En belangrijker nog: komen er nog aanvullingen op de drie WOWN! collecties die nu in de winkels van Kwantum liggen?

Mán, wat hebben we veel geleerd het afgelopen jaar. Dat een lange, warme zomer minder goed is voor de retail, omdat mensen liever op een terras zitten dan gaan winkelen, bijvoorbeeld. En dat, als je zo nauw betrokken bent bij een project als dit, ieder schoonheidsfoutje opvalt als een knalroze flamingo in een vlucht duiven. Sorry dus lieve fans, voor de niet-verwijderbare stickers, voor de wachttijd voor sommige producten en voor het feit dat de collecties niet overal even netjes gepresenteerd werden. 

Er zijn óók heel veel positieve zaken te vermelden. Dat we een enorme groep fans hebben die met ons meedenkt. Die de mooiste foto’s van WOWN! producten deelt. En die tot op de dag van vandaag ontzettend veel lieve en leuke reacties geeft op de drie collecties. Dat we met het WOWN! team op één lijn zitten, elkaar steunen en met elkaar meedenken. Dat we trots zijn op al het werk dat we met elkaar hebben verzet en op de prachtige producten die we hebben geproduceerd. En dat WOWN! om al deze redenen, wordt voortgezet!

Vanaf 19 november zullen de winkels van Kwantum en de online shop met nieuwe WOWN! producten aangevuld worden. Helaas laten een paar producten iets langer op zich wachten door opgetreden vertragingen in het productieproces. Want ook Kwantum heeft bij iedere nieuwe collectie weer met zulke zaken te maken. (Wil je meer lezen over de persoonlijke (soms hilarische) productie ervaringen van Anki, Souraya en Suzanne, kijk dan eens hier, hier en hier.)

Samen blijven we leren! Maar boven alles kunnen we concluderen dat WOWN! een succes is!

Lees hier het persbericht

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *