,

WOWN!BYENSUUS

&SUUS WOWN_roze vazen

WOWNBYENSUUS
Meer dan een jaar geleden begon het WOWN avontuur. In het begin nog een idee,maar na een inspiratie trip naar Kopenhagen kwam het moment van ontwerpen. Als niet ontwerper weet ik dat nog heel erg goed. Ontzettend veel ideeën, maar waar ga ik mee beginnen? 1 ding was al snel duidelijk, ik wilde vazen ontwerpen, want dat is echt iets wat bij mij en &SUUS past.

Ombre vaas 
Zelf was ik al een tijdje op zoek naar een wat grotere vaas met kleur. 1 die opvalt in de ruimte en met bloemen als soort kunstwerk een statement kan zijn. Zoiets kon ik alleen nergens vinden: te klein, niet de juiste kleur of te dun glas. Het ideale uitgangspunt dus voor een eigen ontwerp. De grote roze ‘ombre’ vaas was dan ook mijn allereerste schets. Ik heb voor ‘ombre’ gekozen, omdat de vaas dan wel kleur heeft maar niet overheerst. Het roze loopt uit tot de bovenkant, waar het zonder kleur eindigt en de bloemen alle aandacht opeisen. De vaas is vanaf volgende week in 2 kleuren verkrijgbaar, roze en groen. De groene vind ik zelf ook erg mooi met 1 of 2 grote bladen erin, bijvoorbeeld een Monstera of Strelicia.

vazen collectie wownbyensuus

 

Bolvaasjes
In dezelfde kleuren als de grote vazen heb ik deze 2 bolvaasjes ontworpen. De bol en de houten onderzetter zijn 2 losse onderdelen, hierdoor kun je spelen met de compositie van het glas en dus ook de bloemen. Ik ben erg blij met het eindresultaat, vooral de dikte van het glas (niet zo dun) , hoe het glas is afgesneden en de kleuren.

vazen collectie wownbyensuus

Roze en groen
In deze collectie ben ik uitgegaan van 2 hoofdkleuren en uiteraard mocht roze niet ontbreken. Groen heb ik toegevoegd omdat het een mooie complementaire kleur is tegenover het roze. Daarnaast dacht ik ook aan de accessoires die ik vaak zoek voor interieuradviezen, daar is groen zeker favoriet. Naast deze 2 kleuren werk ik met contrast in het wit en zwart en heb ik her en der enkele roest/oranje of cognac leren details toegevoegd. De salontafels zijn er in 2 kleuren. Een wat kleinere roze tafel en daarnaast een groter groen model. Leuk om deze 2 kleuren te combineren, maar je kunt bij deze collectie dus ook voor 1 kleur gaan.

Terrazzo
En dan is er nog het Terrazzo vaasje, het enige Terrazzo item wat is overgebleven van een rits producten. Speciaal voor deze collectie had ik een terrazzo print ontworpen in de &SUUS huisstijl kleuren en daarmee verschillende producten mee ontwikkeld. Uiteindelijk zijn deze allemaal afgevallen. Gewoon omdat ik moest kiezen, want in the end had ik teveel producten bedacht 🙂 Het terrazzo vaasje is de enige die het heeft overleefd.

wownbyensuus

Winkelen
A.s maandag is het zover, dan is de gehele collectie online te koop en in alle Kwantum winkels door Nederland en België. Zelf  sta ik maandag 19 maart om 12 uur voor de deur bij de Kwantum in Zoeterwoude 🙂

Op de hoogte blijven van onze collectie? Volg ons dan via de WOWN! instagram.

vazen collectie wownbyensuus

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *