WOWN!byzilverblauw servies

Fijn dat we, nu na de lancering, eindelijk mogen en kunnen vertellen over de producten die we voor WOWN! hebben ontworpen. Een van de productgroepen die zeker niet mocht ontbreken in onze collectie is servies. Van fijn servies word ik namelijk erg blij en een voordeel van servies is dat je het multifunctioneel kan gebruiken. Zo gebruik ik kopjes graag om bloemen of plantjes in te zetten en heb ik jarenlang een muur vol bordjes en dienbladen in huis gehad.
Voor WOWN! ontwikkelden we een lijn van drie verschillende keramieken plankjes, die we baseerden op de houten plankjes die we eerder op de markt brachten. We werkten met kleuren en vormen die bij ons passen. De druppel komt terug in ons logo, de diamant is een vorm die al eerder als houten plank verscheen en de hexagonaal is bekend uit ons behang. De keramieken plankjes zijn handig als brood- of serveerplank, maar we gebruiken ze zelf ook ter decoratie. De keramieken plankjes zijn een typisch Zilverblauw-product en passen heel goed bij wat wij als merk willen uitstralen.
Onze schaaltjes, kopjes en soepmokken zijn robuust van ontwerp en verschijnen in zachte pasteltinten. Juist die combinatie van tegenstellingen vinden we interessant. Daarnaast was ik zelf al lange tijd op zoek naar mooie grote soepmokken. Van die mokken waar je lekker mee op de bank kunt zitten zonder dat je bang hoeft te zijn dat je soep over de rand knoeit. Ideaal dat we die mokken nu in onze eigen collectie hebben! Ik vind het zelf altijd leuk als producten op meerdere manieren gebruikt kunnen worden en dat kan met ons servies prima: naast soep passen er ook kleine plantjes in de soepmok en in de schaaltjes, zoals je ziet op de foto hieronder.
We brachten al eerder zelf dienbladen op de markt met drie verschillende patronen en voor WOWN! wilden we die collectie graag uitbreiden. Vaak verkochten we bordenspanners bij de dienbladen, zodat ze aan de muur gehangen konden worden. Onze wens was om een soort dienblad 2.0 uit te brengen en het ophangsysteem te verwerken in het ontwerp van het dienblad. Dat is gelukt, er is nu geen bordenspanner meer nodig omdat je de dienbladen heel praktisch aan de muur kunt bevestigen met het systeem dat verwerkt zit aan de achterkant.
Voor de styling van ons servies werkten we samen met The Holy Kauw Company, die ook de catering op de lancering van WOWN! verzorgde. Vanaf maandag 19 maart is onze hele collectie verkrijgbaar in de online shop van Kwantum en in meer dan 100 winkels van Kwantum in Nederland en België. Op de hoogte blijven van onze collectie? Volg ons dan via de WOWN! instagram.
5 antwoorden
 1. Martine
  Martine zegt:

  O wat mooi!
  Ik hou van de kleurtjes en de vormgeving van de mokken en kopjes.
  De plankjes vind anders dan anderen en zouden een mooi decoratiestuk zijn voor in de keuken.
  Nog even geduld hebben voordat ik naar de Kwantum kan rennen 🙂

  Beantwoorden
 2. Anna Martinali
  Anna Martinali zegt:

  Dat vitrinekastje ga ik kopen. Wil je het jaren 50 kastje in pasteltinten nog hebben? hetgeen wat destijds in de Viva stond . Volgens mij heb ik je daar al foto,s van gestuurd. Laat je het even weten?
  XXX Anna

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *