Aftellen naar de officiële lancering van WOWN!

sfeer-wown

Het afgelopen jaar is er in stilte keihard aan gewerkt, maar het moment is eindelijk daar… De officiële lancering van ons nieuwe interieurmerk WOWN! We kunnen nu aftellen tot volgende week. Dan gaan we namelijk in het bijzijn van de Nederlandse én Belgische pers ons interieurmerk WOWN! officieel lanceren. Omdat we graag ons verhaal willen vertellen doen we dit door middel van een hele bijzondere middag. We zijn deze dagen druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de speciale dag.

We hebben er ongelofelijk veel zin in en zijn blij dat het moment nu eindelijk bijna daar is. Uiteraard denken wij ook aan jullie, daarom zorgen wij dat op het moment van de lancering ook hier op de website hetzelfde te zien is… spannend he?! Hou dus zeker deze website in de gaten ( je kan je gratis inschrijven in de sidebar). Volg WOWN ook zeker op instagram. Hier delen we de komende week nog meer sneak peeks. Op de dag van de lancering gaan we ook live op de livestream van @wowncrew Instagram. Hopelijk zien we je dan!

WOWN! Lancering 20februari2018

 

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *