Een dubbele sneak peek: &SUUS for WOWN!

&SUUS for WOWN!

Na de sneak peeks van Souraya (van Binti Home) en Anki (van Zilverblauw) kan de sneak peek van Suzanne ( &SUUS ) natuurlijk niet ontbreken. Een speciale, want naast het kussen die op de vtwonen&design beurs was te zien toont Suzanne nog een kussen uit haar eigen WOWN! collectie.

2 weken geleden was het zover, onze eigen ontworpen spullen werden bij ons thuis afgeleverd. Wat een feestje en hoe bijzonder is dat?! Zo bizar om je eigen gemaakte schetsen en ideeën nu in real life te zien. Ik moet eerlijk zeggen dat het heel erg onwerkelijk voelde toen ik tussen al deze spullen stond. Nog maar 2,5 jaar geleden werkte ik nog bij een bank en nu liggen er zelf ontworpen kussens op onze bank 🙂

&SUUS for WOWN!

Het middelste kussen ken je misschien nog van de vtwonen&design beurs. Grijs groen met oudroze, en in het midden een cognac leren band. Voorafgaand aan het produceren krijg je na een ontwerp eerst allemaal samples binnen. Daarna is alles nog wel een paar keer aangepast, bijna niets is in 1 x goed. Kleur, kwaliteit of afwerking alles ging terug totdat we helemaal tevreden waren over het eindproduct.

Op een gegeven moment had ik zoveel producten, dat ik echt een selectie moest maken. Daar ben ik dus niet goed in. Ik vond beide kussens mooi, maar had voor deze 1e levering voor het linker kussen (groen/roze) gekozen. Alleen ergens is dat niet helemaal goed gegaan en zijn er nu containers vol roze kussens onderweg. De groen met roze is daardoor helaas pas later te koop, maar het goede nieuws is dat ze zo beide te koop zijn.

Want ja, het moment van de waarheid komt nu echt dichterbij. Het moment dat onze producten ook echt te koop zijn. De afgelopen weken hebben we alle producten op de foto gezet. Achter de schermen zijn we ontzettend druk met van alles voor WOWN! en we zijn allemaal heel blij als we eindelijk alles kunnen laten zien. Het begint nu ook wel heel spannend te worden. Echt, nog heel eventjes geduld. Hou onze WOWN! site, Facebook of Instagram in de gaten.

Binnenkort echt meer!

Liefs,Suzanne

&SUUS for WOWN!

 

4 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *