Sneak peek: Zilverblauw voor WOWN!

Ontzettend spannend vind ik het om een sneak peek te laten zien van de producten die Casper en ik voor WOWN! hebben ontworpen. We hebben zo lang achter de schermen aan onze productlijn gewerkt, dat het onwerkelijk voelt om de spullen nu daadwerkelijk bij ons thuis te zien liggen. Vanaf het moment dat we de uiteindelijke producten in handen hadden voelde het vertrouwd: de kleuren, de materialen, de vormen: het is helemaal Zilverblauw. Voor WOWN! dan in dit geval, want zonder WOWN! hadden wij dit niet gekund.

Wown! by Zilverblauw

Casper en ik hebben producten ontworpen die we zelf graag in huis willen hebben. Kleurrijk en met grafische elementen, zoals eigenlijk alles wat we maken. Het roze kussen (met ‘hagelslagjes’, zoals we dit patroon zijn gaan noemen) is hier een voorbeeld van.

Wown! by Zilverblauw

We zijn trots op de hele collectie, maar de aardewerken plankjes zijn onze persoonlijke favoriet. Ze zijn speciaal voor ons omdat ze een vervolg zijn op de houten plankjes die we een tijd in eigen beheer produceerden: een tijdrovend en weinig lucratief proces, maar wel ontzettend leuk en een leerzaam. Het aardewerk is prettig en praktisch in gebruik en de plankjes doen het daarnaast goed in ons interieur. Als eerbetoon aan onze eerste plankjes stylden we ook de nieuwe plankjes in samenwerking met The Holy Kauw-company en baseerden we de beelden op de foto’s zoals we die voor de eerste plankjes maakten.

Wown! by Zilverblauw

Er is nog zoveel meer! Ik kan niet wachten om het allemaal met jullie te delen. Nog heel, heel even geduld…

5 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] de sneak peeks van Souraya (van Binti Home) en Anki (van Zilverblauw) kan de sneak peek van Suzanne ( &SUUS ) natuurlijk niet ontbreken. Een […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *