Sneak peek : Wown collectie van Binti Home

WownbyBintiHome sneak peek ©BintiHome

Souraya : ”Het is bijna niet in woorden uit te drukken hoe trots ik ben. Het moment dat de producten, mijn eigen ontworpen producten, ons huis binnen kwamen begon ik te stralen van geluk. Want WOW(n) wat ben ik blij! Het is bijna een onwerkelijk gevoel. Wat meer dan een jaar geleden begon als een inspirerend idee heeft zich nu geuit in een tastbaar product. En niet 1, nee een hele collectie van eigen producten!”

In deze blog kan ik al een paar producten laten zien welke ook op de Vtwonen & designbeurs te zien waren. De afgelopen week ben ik druk bezig geweest met het stylen en fotograferen van alle producten in mijn eigen huis. Dat was zo leuk om te doen, de producten passen heel goed in de sfeer van mijn huis. Ik kan dan ook niet wachten tot we echt alles kunnen vertellen én de hele collectie kunnen laten zien. Nog heel eventjes geduld…

WownbyBintiHome sneak peek ©BintiHome-10

Wat ik zo leuk vind aan deze collectie is dat de producten goed bij elkaar passen. Het tafeltje kan ook gebruikt worden als poef door hier een rond kussen op te plaatsen. Voor deze foto heb ik het als tafel gebruikt om mijn favoriete kaarsenstandaards op te zetten. Het is heel bijzonder om te zien hoe dit product, wat ik zelf heb bedacht met een schets in mijn hoofd, nu een écht product is geworden. Je kan de kandelaar op twee manieren gebruiken. Zo kan je hier een dinerkaars in plaatsen maar als je hem omdraait kan je een waxinelichtje in het schaaltje leggen. Uiteraard kan je hier ook nootjes in serveren, net wat je leuk vindt.

Op de bank ligt een effen kussen in mijn favoriete kleur geel maar wel met een arabische touch. De extra grote kwasten geven het kussen dan ook een speels effect.

WownbyBintiHome sneak peek ©BintiHome-10

”Kleur is dan ook echt een heel belangrijk onderdeel van mijn collectie en met name dat alle producten goed met elkaar te combineren zijn.”

WownbyBintiHome sneak peek ©BintiHome-6

Nog een sneak peek is deze bijzondere loper. Een lichte witte basis met hierop een kleurrijk arabisch patroon. De gele kwastjes maken het helemaal af. Dit kleedje of loper kan je voor de bank neerleggen als accent maar ook zeker voor het bed, in de hal of in de keuken. De kleuren van de kaarshouders komen weer terug in het vloerkleed. Kleur is dan ook echt een heel belangrijk onderdeel van mijn collectie en met name dat alle producten goed met elkaar te combineren zijn.

WownbyBintiHome sneak peek ©BintiHome-3

Ik ben heel erg benieuwd wat je van deze sneak peek vindt en wat jouw favoriete product is uit deze serie? Alles mag ook natuurlijk hihi. Hou de blog in de gaten want ook Anki en Suus delen binnenkort een sneak peek van hun eigen ontworpen producten. Schrijf je (rechts in beeld) in voor onze nieuwsbrief als je niets wilt missen. Volg ons op Instagram (@wowncrew) en/of Facebook.

Tot de volgende blog! Liefs Souraya

4 antwoorden
  1. Naomi
    Naomi zegt:

    Wat ziet het er al geweldig uit, he-le-maal Binti Home! Super hoe de verschillende onderdelen multifunctioneel zijn, ideaal! Mijn favoriet zijn het kleed en de kaarsenstandaards en het kussen, naja alles eigenlijk.. 🙂 x Naomi | Studio Naokies

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] de sneak peaks van Souraya (van Binti Home) en Anki (van Zilverblauw) kan de sneak peak van Suzanne ( &SUUS ) natuurlijk […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *