WOWN! op de vtwonen&design beurs én een give-away

WOWN! begon met een droom en eindigt – en hoe fantastisch is het dat we dat nu kunnen zeggen! – met een collectie. Van 3 tot en met 8 oktober presenteren we dan ook de eerste samples van ons splinternieuwe woonmerk WOWN! op de vtwonen&design beurs in Amsterdam. Souraya, onze film-heldin, maakte bovenstaand filmpje waarin we ons en ons nieuwe merk voorstellen. Als je er rekening mee houdt dat we allemaal een beetje cameraschuw zijn, is alleen al het feit dat dat filmpje er gekomen is een feestje waard.

En dat gaan we dus ook doen, dat geven van dat feestje! Op vrijdag 6 oktober organiseren we een speciale VIP-avond op de vtwonen&design beurs om de eerste belangrijke stappen die we met WOWN! maakten te vieren. Lijkt het je leuk om daarbij te zijn? We geven op de kanalen van Binti Home, Bubblemint, &Suus, Oh Marie!Zilverblauw én hier kaarten weg voor deze VIP-avond.

De VIP-avond begint om 17.30u en eindigt om 21.00u. Je kan vanaf 17.00u gratis parkeren en de beursvloer op. We hebben een hapje en drankje voor je klaar staan en horen natuurlijk heel graag wat je van onze allereerste producten vindt. Laat hieronder, of op Instagram een bericht achter als het je leuk lijkt om op de VIP-avond te komen. Per winnaar krijg je twee kaarten, dus je kunt zelf iemand kiezen om mee te nemen. De twee winnaars krijgen aanstaande maandag bericht.

Ga je een andere dag naar de vtwonen&design beurs? Kom je dan onze prachtige stand bewonderen? Je vindt ons in hal 12, standnummer 054! We hopen je daar te zien!

6 antwoorden
 1. suzanne de zeeuw
  suzanne de zeeuw zegt:

  Hi!

  Wat gaaf dat jullie met WOWN! op de VT wonen beurs staan. Erg enthousiast over Zilverblauw, ben erg benieuwd naar de collectie van WOWN!

  groetjes Suzanne

  Beantwoorden
 2. Arianne van Ojen- Geluk
  Arianne van Ojen- Geluk zegt:

  Wow ben heel benieuwd, daar wil ik bij zijn 🙂 jullie afzonderlijke blogs zijn heel inspirerend dus erg benieuwd naar jullie gezamenlijke project!

  Beantwoorden
 3. Janneke
  Janneke zegt:

  Leuk filmpje! Het lijkt mij heel leuk om kennis te maken met de collectie van WOWN en te jullie te ontmoeten. Ik ben druk bezig met mijn huis opknappen en als tips zijn welkom. Groetjes Janneke

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] een glimp van de eerste samples uit de door hen ontwikkelde wooncollecties. Op de stand draaide ons intro-filmpje én kon je dus die Zeer Gewilde kaarten meepakken. Op de kopse kant van de stand stond het […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *