Wow, WOWN!…? Wat is er met EYE gebeurd?

Om een lang verhaal kort te maken: een ander merk met dezelfde naam en juridische toestanden, dát is er gebeurd. We begonnen met veel enthousiasme aan het merk EYE en onthullen nu, met trots en nóg meer enthousiasme, onze nieuwe naam WOWN! Onder de naam WOWN! verwezenlijken we dezelfde droom, maar met een sterkere naam. Al zeggen we het zelf.

WOWN! gaat over wonen. Wonen met de wow-factor. Maar het staat ook voor ‘w(e)-own’: voor het feit dat wij dit nieuwe merk op geheel eigen wijze vormgeven en we de touwtjes stevig in eigen handen hebben. Oók als er in korte tijd een nieuwe naam voor ons merk bedacht moet worden. In feite dekt WOWN! de lading nog beter dan EYE.

Bewonder onze prachtige nieuwe huisstijl en maak kennis met ons team (als je dat niet al lang gedaan hebt, natuurlijk) op onze splinternieuwe website www.wown.nl. En vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief, als je direct op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen. Want die volgen elkaar in rap tempo op, zoals je merkt!

Zien we je daar?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *